Застраховка Отговорност на Туроператора ТА “Ейнджъл Травел” е сключила застрахователен договор с '' ЗД ЕВРОИНС '' АД
застрахователен договор № 03700100004769 с валидност 12 месеца считано от: 00.00 ч на 01.01.2024 г до 24.00 ч на 31.12.2024 г.


Застраховка "Отмяна на пътуване" в '' ЗД ЕВРОИНС '' АД

Застраховката „Отмяна на пътуване“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване. Сключва се срещу риск от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката задължително се сключва в деня на резервацията и първо плащане (частично или пълно) на пътуването.

Индивидуални Медицински застраховки '' ЗД ЕВРОИНС '' АД

Преди пътуване е задължително сключването на индивидуална медицинска застраховка, валидна за периода на пътуването. Всички организирани пътувания на Ейнджъл Травел ООД (почивки и екскурзии) включват медицинска застраховка на " ЗД ЕВРОИНС '' АД" с асистанс покритие в размер на минимум 10 000 евро на човек. Препоръчително е всички пътуващи със собствен транспорт в чужбина, да сключват индивидуални медицински застраховки за престоя си извън страната.

 

 

 

 
 
 
 
 

ЕЙНДЖЪЛ ТРАВЕЛ ООД

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС: