AngelTravel.bg

Банер
Сандански

Хотел Олимп 4*

гр. Велинград Изхранване: закуска Цена на човек в двойна стая: 50 лв.

Хотел Велина 4*

гр.Велинград Изхранване:  закуска Цена на човек: 50 лева

Парк Хотел Пирин 5*

гр.Сандански Изхранване: закуска Цена на човек: 70 лева

Хотел Маркита 3*

гр.Велинград Изхранване: закуска Цена на човек: 35 лева

хотел Севтополис 4*

Град: Павел Баня Период: 23.11 - 21.12.2016 г Изхранване: закуска и вечеря Цена на човек ...

  • Хотел Олимп 4*

  • Хотел Велина 4*

  • Парк Хотел Пирин 5*

  • Хотел Маркита 3*

  • хотел Севтополис 4*

гр.Сандански
Изхранване: закуска
Цена на човек: 32 лева

гр.Сандански
Изхранване: закуска
Цена на човек: 69 лева

гр.Сандански
Изхранване: закуска
Цена на човек : 30 лева

гр.Сандански
Изхранване: закуска
Цена на човек: 69 лева

гр.Сандански
Изхранване: закуска
Цена на човек: 58 лева

гр.Сандански

Изхранване: закуска
Цена на човек: 70 лева

Хотели в Сандански

Сандански е разположен до устието на река Санданска Бистрица, в югозападна България. Земите около Сандански са с благоприятен климат и изобилстват от минерални извори с лечебни качества. В района на община Сандански има над 80 извора с температура 42-81°С с ниска минерализация, лекуващи множество заболявания и даващи възможност за къпане на открито през цялата година. Температурата на минералните извори е подходяща както за къпане, така и за пиене. В резултат на тези природни фактори днес градът се радва на славата на балнеологично куротно селище, което привлича в санаториумите си хиляди туристи годишно.
Сандански предлага настаняване в многообразие от хотели, посрещащи, пристигащите от всички краища на страната и чужбина. В хотелите се предлагат балнеологични процедури, релакс центрове със спа съоражения и професионално обслужване. Повечето от хотелите в Сандански работя на изхраване включващо закуска, някой и с опция за доплащане на обяд и вечеря. За по-евтина почивка в Сандански много от туристите избират престой през седмицата или за повече от три нощувки, когато се ползва преференциална пакетна цена. По- големите хотели в Сандански са подходящи за посрешането на по-големи групи туристи за провеждане на мероприятия и конференции, предлагайки необходимите зали, оборудване и перфектно обслужване.
Гостите на хотелите, които искат да разгледат околността , имат възможност да посетят Попинолъшки водопад, местността „Рупите” с храма „Света Петка”на 15 км от Сандански, град Мелник с Роженски манастир и Самуиловата крепост на 25 км.
В края на деня посетителите на Сандански имат възможност да се разходят по многобройните магазинчета в центъра на града или да посетят някой от местните заведения предлагащи традиционна българска кухня.

Акценти

Банкови сметки:

Титуляр: Ейнджъл Травел ООД
Банка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG72UNCR70001520346898 - в Лева
BIC: UNCRBGSF

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
You are here Спа Сандански